Kategorier
Artiklar

Windows Server – bästa skyddet för din dator

Hur mycket känslig information har du på din dator – och hur pass svårt är det för någon att komma åt den? Frågan är relevant och den är det även för dig som privatperson eller för medelstora företag. Många tänker sig att cyberattacker och virusangrepp enbart riktas mot större företag.

Den bilden stämmer inte överens med verkligheten: faktum är att närmare hälften av de attacker som sker riktas mot privatpersoner och små företag. Detta då dessa är enkla byten sett till att de sällan har det skydd som krävs. Med Windows Server får man ett stabilt skydd mot både virus- och cyberattacker – för en billig peng dessutom.

Man ska veta en sak gällande hackers och det är att de aldrig ger upp. De är väldigt kreativa och hittar nästan alltid nya vägar i att försöka skada användare eller komma över viktig information. Cyberhotet är reellt och det är det oavsett om man är privatperson eller ett mindre företag. En stor fördel med att köpa Windows Server är att det är en programvara som uppdateras och som därmed också kan stå emot även nya, mer kreativa attacker. Något som verkligen kan komma att krävas idag.

Varför köpa Windows Server?

Med smart lagring i molnet så kan man som företag skapa ett effektivare flöde och enkelt komma åt- och skicka information mellan kollegor. Men, hur säkert är molnet? Genom en uppgraderad version av Windows Server så får du ett garanterar skydd i flera lager som gör att ett arbete och all er viktiga information stannar mellan er – utan risk att hamna i orätta händer.

Det snabba och enkla svaret på frågan varför man ska investera i Windows Server är helt enkelt att du får extremt mycket valuta för pengarna: du får ett skydd som gör din verksamhet vattentät och du får också en programvara som är enkelt att både installera och implementera i verksamheten. Ta skydds- och säkerhetsfrågan på allvar. Man vet aldrig när en attack kan komma.