Kategorier
Artiklar

Flyttfirma Sollentuna – värdefulla tips inför flytten 

Hur kan man lyckas bättre med en flytt? De flesta som flyttar kan summera projektet som betydligt värre än man räknat med. Det finns en tydlig förbättringspotential – men det är svårt att sätta fingret på varför man inte lyckats bättre och varför det blir stressigt och irriterat.

 Vi tänkte här sammanställa några tips från de som kan flyttar bäst av alla – en flyttfirma i Sollentuna – och se vilka vanliga misstag de anser att privatpersoner begår. En flyttfirma i Sollentuna är för övrigt det bästa sättet att flytta på. Vill du ha en effektiv, säker och trygg flytt där du kan fokusera på att påbörja det nya kapitlet i livet med ett leende över läpparna så anlitar du en flyttfirma i Sollentuna. 

Kostnaden? Med rut-avdraget kan du dra av halva kostnaden för arbetet – och beloppet dras dessutom redan på den faktura du erhåller. Med det sagt, så här kan du flytta smidigare på egen hand: 

  • Planera. Ju mer du planerar innan flyttdagen, desto enklare kommer flytten att bli. Har du kartonger? Har du sagt upp alla abonnemang? Har du löst dina försäkringar – men har kvar dessa över flyttdagen? Har du gjort en flyttanmälan och adressändrat? Fixat en flyttbil? Det finns många saker att göra innan flytten – se till att göra dessa. Glöm heller inte att packa. Du kan inte begära att dina vänner ska hjälpa dig med den saken. 
  • Rensa ur. Du kommer aldrig att få en bättre möjlighet att rensa undan saker du inte använder. Förråd, källare, garderob: ta en rejäl och ärlig titt på dina saker och var osentimental. Sälj eller ge bort sådant som du inte använder. Det kan dessutom ge dig en liten slant. 
  • Flytta rätt. Kolla upp snabbaste vägen innan ni sticker iväg med bohaget. Se alltid till att maximera utrymmet – att utse en packmästare är ett bra tips – och se till att lyfta med förstånd. Har du ett piano som ska bäras så se till att svälja stoltheten och anlita proffs för jobbet. 

Om du är på jakt efter en flyttfirma i Sollentuna kan du gå in på www.flyttfirmasollentuna.nu